Όποιος ακολουθεί τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στα social media θα γνωρίζει πόσο πολύ αγαπάει το μηχανοκίνητο αθλητισμό και πόσο συχνά τρέχει σε αγώνες με μοτοσυκλέτες. Όποιος γνωρίζει το Γιούρκα από παλιά, όλοι δηλαδή, ξέρετε μάλλον πως έχει τεράστια αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα.

Αυτό που ίσως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, είναι τον Πρωταθλητή Ευρώπης, που πριν από 20 χρόνια ακριβώς σήκωσε το Euro 2004, να κυκλοφορεί με ηλεκτρικό πατίνι. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο πατίνι είναι μια πολύ cool λύση για την κίνηση στο κέντρο της Αθήνας όπου κυκλοφορεί ο «legend» και επιχειρηματίας, καθώς διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εστιατόριο στο Μοναστηράκι.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με το ηλεκτρικό πατίνι του και αθλητικό look: Λευκό T-Shirt και γαλάζια βερμούδα και τα δύο με την υπογραφή Nike, το brand που έχει για μότο του τη φράση «Just do it» και λευκά πεντακάθαρα,- kudos γι αυτό- sneakers Under Armour, του brand που έχει inspiration quote τη φράση «Makes You Better» . Γενικά ολόκληρο το αθλητικό look αποπνέει άνεση και είναι ιδανικό για τις ζεστές καθημερινές μέρες: Με λευκό T Shirt στον καύσωνα δεν έχασε ποτέ κανείς.