Τα ζευγάρια του Χόλιγουντ πάντα τραβούν την προσοχή του κόσμου. Οι ερωτικές ιστορίες τους πάντα ιντριγκάρουν τον κίτρινο Τύπο και πολλές φορές, όταν οι celebrities συνεργάζονται μεταξύ τους, δημιουργούνται πάθη και καμιά φορά ερωτικά τρίγωνα. Ποιος θα ξεχάσει τη σχέση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, που ξεκίνησε όταν οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Mr. & Mrs. Smith», όταν ο ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον;

Εμείς παρακάτω φτιάξαμε μια λίστα με τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που δεν γνωρίζαμε ή είχαμε ξεχάσει την ύπαρξή τους.

Τομ Κρουζ και Σερ

Τομ Κρουζ και Σερ
Τομ Κρουζ και Σερ

Δύο χρόνια προτού ο Τομ Κρουζ παντρευτεί τη Μίμι Ρότζερς, το 1987, έβγαινε με τη Σερ. Ο ηθοποιός ήταν τότε μόλις 23 χρονών και η τραγουδίστρια 39. Μάλιστα, η Σερ είπε μετά από πολλά χρόνια στη βραδινή εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» ότι ο Τομ Κρουζ ήταν μέσα στην πεντάδα με τους καλύτερους εραστές της.

Ντρου Μπάριμορ και Κρίστιαν Μπέιλ

Ντρου Μπάριμορ και Κρίστιαν Μπέιλ
Ντρου Μπάριμορ και Κρίστιαν Μπέιλ

Το 2012, ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε αποκάλυψε ότι είχε βγει ραντεβού με την Ντρου Μπάριμορ, όταν ήταν έφηβοι. Είδαν μια ταινία μαζί, αλλά δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο ραντεβού, καθώς η ηθοποιός του έκανε ghosting. «Πήγαμε να δούμε μια απαίσια ταινία τρόμου και αυτό ήταν το τέλος. Δεν τηλεφώνησε ποτέ ξανά», είπε ο Κρίστιαν Μπέιλ στο περιοδικό «GQ Australia». Η Ντρου Μπάριμορ ρωτήθηκε για το φλερτ τους κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της το 2015 στο «Watch What Happens Live With Andy Cohen» και απάντησε: «Δεν ξέρω, γιατί δεν τηλεφώνησα! Ήταν τόσο καλός. Δεν ήμουν τρελή με τα αγόρια. Είχα πολλά να ασχοληθώ. Είχα μεγάλα προβλήματα για πολλά χρόνια. Τα αγόρια ήταν πολύ δευτερεύοντα».

Κέιτ Χάντσον και Άλεξ Ροντρίγκεζ

Κέιτ Χάντσον και Άλεξ Ροντρίγκεζ
Κέιτ Χάντσον και Άλεξ Ροντρίγκεζ

To 2009 o Άλεξ Ροντρίγκεζ έβγαινε με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Κέιτ Χάντσον. H σχέση τους κράτησε λιγότερο από έναν χρόνο. Μάλιστα φήμες λένε πως η Κάμερον Ντίαζ ήταν η πέτρα του σκανδάλου, καθώς μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους η ηθοποιός έμενε στο σπίτι του Ροντρίγκεζ. Ο άσος του μπέιζμπολ είναι γνωστός καρδιοκατακτητής και έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα με τις σχέσεις του, μεταξύ των οποίων εκείνες με τη Μαντόνα και την Τζένιφερ Λόπεζ.

Κρις Έβανς και Τζέσικα Μπίελ

Κρις Έβανς και Τζέσικα Μπίελ
Κρις Έβανς και Τζέσικα Μπίελ

Ο Κρις Έβανς και η Τζέσικα Μπίελ ήταν ζευγάρι για πέντε χρόνια. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001, όταν οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Not Another Teen Movie». Ο Κρις Έβανς έκανε τότε τα πρώτα του βήματα στο Χόλιγουντ, ενώ η Τζέσικα Μπίελ ήταν ήδη γνωστή για τον ρόλο της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «7th Heaven».

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε δύο ταινίες, «Cellular» το 2004 και «London» το 2005. Το ζευγάρι χώρισε το 2006.

Λιβ Τάιλερ και Χοακίν Φίνιξ

Λιβ Τάιλερ και Χοακίν Φίνιξ
Λιβ Τάιλερ και Χοακίν Φίνιξ

H Λιβ Τάιλερ και ο Χοακίν Φίνιξ ήταν ζευγάρι από το 1995 μέχρι το 1998. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά η σχέση τους είχε πολλές εντάσεις και τσακωμούς. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν στα γυρίσματα του ρομαντικού δράματος «Inventing the Abbotts» στα μέσα της δεκαετίας του ’90. «Τον ερωτεύτηκα την ίδια στιγμή που τον είδα», δήλωσε η Λιβ Τάιλερ στην εφημερίδα «The Morning Call» το 1997. Κρατούσαν τη σχέση τους μυστική από όλους στην ταινία.

Το 2015, η Λιβ Τάιλερ δήλωσε στο Elle: «Θεωρώ τον Χοακίν και όλες τις αδελφές του σαν οικογένεια. Ήμασταν τόσο νέοι όταν ήμασταν μαζί. Ήταν η πρώτη μου αγάπη».

Μίλα Κούνις και Μακόλεϊ Κάλκιν

Μίλα Κούνις και Μακόλεϊ Κάλκιν

Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί 8 χρόνια, από το 2002 μέχρι το 2011. Συναντήθηκαν στα γυρίσματα του «American Psycho II: All American Girl» και αμέσως ερωτεύτηκαν. Η ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξή της το 2018 πως δεν ήταν εντάξει με τον Μακόλεϊ Κάλκιν και πως εκείνη έφταιγε για τον χωρισμό τους. «Ήταν ένας απαίσιος, απαίσιος χωρισμός. Τα σκάτωσα. Ήμουν ένα κ…παιδο στα 20 μου και το παραδέχομαι. Μου πήρε καιρό να παραδεχτώ όταν ήμουν ένα αρχ… Ήταν απαίσιο αυτό που έκανα και τα γαμ… όλα ο τρόπος που το έκανα. Όταν έμεινα μόνη, σκέφτηκα ότι έπρεπε να βρω τον εαυτό μου. Πρέπει να καταλάβω γιατί έκανα όσα έκανα και να ανασυνταχθώ ως άνθρωπος».

Νικόλ Κίντμαν και Λένι Κράβιτζ

Νικόλ Κίντμαν και Λένι Κράβιτζ
Νικόλ Κίντμαν και Λένι Κράβιτζ

Η Nικόλ Κίντμαν ήταν σε σχέση με τον Λένι Κράβιτζ λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ το 2001. Το ζευγάρι μάλιστα αρραβωνιάστηκε, όπως αποκάλυψε ύστερα από πολλά χρόνια η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2003.

Η Νικόλ Κίντμαν το 2007 είχε σημειώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair» χωρίς να κατονομάζει τον Λένι Κράβιτζ: «Δεν ήθελα πραγματικά μια σχέση. Ήθελα απλώς να με έχουν τα παιδιά μου και δεν ένιωθα άνετα να έχω κάποιο άτομο σε αυτή τη μικρή φασαρία. Και μετά αρραβωνιάστηκα κάποιον, αλλά δεν ήταν σωστό. Δεν ήταν σωστό. Δεν ήμουν έτοιμη. Δεν ήμασταν έτοιμοι».

Σάντρα Μπούλοκ και Ράιαν Γκόσλινγκ

Σάντρα Μπούλοκ και Ράιαν Γκόσλινγκ

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Murder By Numbers» το 2001 όπου πρωταγωνιστούσαν. Η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια. Η Σάντρα Μπούλοκ ήταν τότε 37 ετών και ο Ράιαν Γκόσλινγκ μόλις 21. To ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ επίσημα τη σχέση του. Χώρισαν τελικά το 2003.