«Ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια, βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ είναι χωρισμένος σε στρατόπεδα, ότι στην καθημερινότητα δεν αλλάζει τίποτα», τόνισε ο Νίκος Βεζυρτζής, που αποτέλεσε τον πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991, για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το πρόσφατο αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης επί εποχής Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Metrosport»

«Η πορεία σίγουρα παίζει ρόλο. Η ομάδα από εκεί που έκανε πρωταθλητισμό βρέθηκε στον δεύτερο γύρο να έχει διαρκή πτώση. Και στο μπάσκετ όταν δεν πηγαίναμε καλά είχαμε 200 άτομα στο γήπεδο, αλλά όταν η ομάδα ανέβαινε, ήταν 5.000 μέσα και άλλες 6.000 έξω. Από την άλλη, όμως, ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια, βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ είναι χωρισμένος σε στρατόπεδα, ότι στην καθημερινότητα δεν αλλάζει τίποτα. Βλέπει ένα έργο χιλιοπαιγμένο.

Η άποψή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι βαριά άρρωστος. Η ομάδα είναι του μεγαλομετόχου και αυτός πρέπει να δει τι δεν έχει κάνει καλά. Δεν υπάρχει, πλέον, η δικαιολογία “είμαι νέος”. Τρία χρόνια είναι εδώ, τα ξέρει όλα. Και έχει βάλει και πολλά λεφτά. Φυσικά πρέπει να δει και τους συμβούλους του. Όταν κάποιος σε συμβουλεύει δύο-τρεις φορές λάθος, την τρίτη σταματάς να τον συμβουλεύεσαι. Το θέμα είναι η διοίκηση, από εκεί ξεκινούν όλα. Παίκτες και προπονητής έχουν ευθύνη μέσα στις γραμμές του γηπέδου. 0 κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει μπάλα, τα βλέπει όλα, γι’ αυτό αντιδρά έτσι».

Πηγή: sport-fm.gr