Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει άνδρα να κρύβεται κάτω από όχημα σε πλυντήριο αυτοκινήτων, ώστε να μυρίσει τα πόδια της ιδιοκτήτριας του ΙΧ, καθώς αυτό είναι το φετίχ του.

Ο 28χρονος Jesse Michael Johnson από το Φοίνιξ της Αριζόνα κατηγορείται για τρεις περιπτώσεις ηδονοβλεψίας και τρεις κατηγορίες ανάρμοστης συμπεριφοράς, με βάση το βιντεοληπτικό υλικό.

Δημοσίευμα του Toofab έγραψε πως είναι γνώριμος των αρχών, καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί υπερβολικά πολλές φορές για τους παραπάνω λόγους.

Η δράση του ξεκίνησε το 2016, όταν παρακολουθούσε μια γυναίκα και κρύφτηκε κάτω από το αμάξι της, ενώ επιχείρησε να αγγίξει τα πόδια της, με εκείνη να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια.

«Είναι το φετίχ μου… δεν μπορώ να το ελέγξω. Με ελκύουν σεξουαλικά τα πόδια των γυναικών», υποστήριξε στην αστυνομία την πρώτη φορά που τού πέρασαν χειροπέδες.

Έκτοτε, πηγαινοερχόταν στο τμήμα πολλές φορές μέσα στα επόμενα χρόνια, με την αστυνομία να μην προχωράει σε κάποια κίνηση εναντίον του.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν μετά τις τελευταίες καταγγελίες, καθώς υπάρχει υποψία ότι αυτή τη φορά πείραξε ένα από τα αυτοκίνητα που κρύφτηκε, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο με το θύμα του.

«Σε ένα σημείο, μπορείτε να δείτε το κεφάλι του να ξεπροβάλλει από την πλευρά του οδηγού και να με κοιτάζει, χωρίς να έχω καταλάβει κάτι. Ποτέ δεν θα πίστευα ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι θα υπήρχε κάποιος κάτω από το αυτοκίνητό μου», είπε μια από τις γυναίκες που τον κατήγγειλε.

Ο 28χρονος κρατείται πλέον με εγγύηση 10.000 δολαρίων και η προκαταρκτική ακρόαση για την υπόθεσή του έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, θα πρέπει να φέρει βραχιολάκι με πομπό στον αστράγαλο.