Το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί τη μεταγραφή του. Ο Μομπιντό Ντιακιτέ, αν και από την αρχή της σεζόν βρίσκεται εκτός Λάτσιο, έχει πολλούς θαυμαστές, όπως αποδεικνύεται από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Η ομάδα που μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιακιτέ είναι η Νάπολι, με την οποία ο μάνατζερ του παίκτη έχει προχωρημένες συζητήσεις. Ωστόσο, αν και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία, ακόμα δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές.

Όσο η οριστική συμφωνία με τη Νάπολι αργεί, τόσο αυξάνονται οι ομάδες που ελπίζουν πως θα προλάβουν τους «παρτενοπέι» και να αποσπάσουν πρώτες την υπογραφή του έμπειρου αμυντικού. Όπως αποκαλύπτει η επίσημη ιστοσελίδα της Φιορεντίνα, τέσσερις είναι οι ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Ντιακιτέ.

Οι ομάδες αυτές είναι η Φιορεντίνα, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ, οι οποίες περιμένουν τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων του ποδοσφαιριστή με τη Νάπολι, ώστε να κάνουν την τελική προσφορά τους.

Αυτό που είναι βέβαιο, πάντως, είναι πως ο Μομπιντό Ντιακιτέ δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πηγή: sport-fm.gr