Το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ με αφορμή τα 11α γενέθλιά του. To στιγμιότυπο καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό της Κέιτ Μίντλετον νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Ουίνδσορ.

Αποτυπώνει τον νεαρό πρίγκιπα να κάθεται σε ένα πέτρινο παγκάκι και να ποζάρει χαμογελαστός έχοντας επιλέξει ένα κομψό σκούρο κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο ενώ στο αριστερό του χέρι φορά ένα βραχιόλι με χάντρες.

«Ευχόμαστε στον πρίγκιπα Τζορτζ πολύ ευτυχισμένα 11α γενέθλια σήμερα» αναφέρεται στην ανάρτηση του πριγκιπικού ζεύγους στο Instagram και για πρώτη φορά η Κέιτ επιλέγει να δώσει στη δημοσιότητα την ημέρα των γενεθλίων του ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ-Αλεξάντερ-Λούις γεννήθηκε στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του Νοσοκομείου St Mary, στο Πάντινγκτον του Λονδίνου. Κατά τη γέννησή του είκοσι ένας πυροβολισμοί ήχησαν στις Βερμούδες και στη Νέα Ζηλανδία παράλληλα με τις καμπάνες του Αββαείου του Ουέστμινστερ. Μία ημέρα αργότερα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην αγκαλιά της μητέρας του, στα σκαλιά του νοσοκομείου.

Ο δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ έλαβε μέρος στην πρώτη του βασιλική περιοδεία όταν ήταν μόλις 8 μηνών, ακολουθώντας τους γονείς του στην περιοδεία τους στη Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με το Hello, θα είναι ο 43ος μονάρχης από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή που θα φορέσει το βρετανικό στέμμα.

Πηγή: ΑΠΕ