Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ένας 51χρονος άνδρας στην Κρήτη, καθώς πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα άτομο σε γλέντι.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το cretalive ο κτηνοτρόφος κατά τη διάρκεια του γλεντιού έβαλε και το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος άνδρα, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά.

Εις βάρος του 51χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς υπάρχουν μαρτυρίες που υποστηρίζουν πως είχε πρόθεση να σκοτώσει τον άνδρα τον οποίο πυροβόλησε και ότι δεν πυροβόλησε στον αέρα, όπως συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις σε γλέντια.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς άλλοι παρευρισκόμενοι στο χώρο σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν, με αποτέλεσμα ο 51χρονος να χρειαστεί βοήθεια. Οι πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως ο ίδιος αναγκάστηκε να δώσει ψευδή στοιχεία στο νοσοκομείο για να του προσφερθεί παραπάνω ιατρική φροντίδα.

Αναζητείται από τις Αρχές

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τρία άτομα που βρισκόντουσαν μαζί με τον 51χρονο στο γλέντι, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος.

«Είναι ανεπιθύμητος»

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Δημάρχου Βιάννου, που ανέφερε πως ο κτηνοτρόφος είναι ανεπιθύμητος στην περιοχή μετά τις πράξεις του.