Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Μια ανεξιχνίαστη δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο.

Ένα όραμα, δύο κόσμοι και μια πόρτα που κλείνει. Εκείνος μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη…

Λίγο πριν έρθει στους δέκτες μας η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, οι ήρωες της ιστορίας που είναι βασισμένη στο ιταλικό format, «La Porta Rossa», αποκαλύπτονται ο ένας μετά τον άλλον.

Η Μέγκι Σούλι, λοιπόν, μας συστήνει την ηρωίδα που υποδύεται στη «Διάφανη αγάπη», τη Φωτεινή.

«Η Φωτεινή είναι ένα κορίτσι εσωστρεφές, μοναχικό, τολμηρό, ευαίσθητο και σίγουρα θαρραλέο. Έρχεται αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις και με ένα παρελθόν αρκετά επιβαρυμένο», λέει η νεαρή ηθοποιός για την ηρωίδα της.

«Με την Φωτεινή έχω πολλά κοινά», παραδέχεται στη συνέχεια η Μέγκι Σούλι. «Ακόμα ανακαλύπτω τον κόσμο της, αλλά έχω βρει αρκετά κοινά. Σίγουρα η εσωστρέφεια, η ευαισθησία και η μοναχικότητα ήταν από τα πρώτα στοιχεία με τα οποία ταυτίστηκα. Στην πορεία είμαι σίγουρη ότι θα ανακαλύψω κι άλλα».

Όσο για τον λόγο που είπε το «ναι» στη σειρά, δηλώνει: «Η Φωτεινή ήταν ο πρώτος και κύριος λόγος που είπα το «ναι» στη σειρά. Ενθουσιάστηκα με τον ρόλο από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο. Οι συντελεστές της ήταν, επίσης, ένας λόγος που ήθελα να υποδυθώ την Φωτεινή!».

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, κ.ά.
Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Παραγωγή: Primavisione
Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa»