Η νέα, σύγχρονη αισθηματική σειρά μυστηρίου του Alpha, «Διάφανη αγάπη», που έχει ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων με το εξαιρετικό cast, ξεκινά γυρίσματα την Πέμπτη, 11 Ιουλίου.

Εντυπωσιακά και απαιτητικά εξωτερικά, νυχτερινά γυρίσματα, γεμάτα δράση, στον Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του πρώτου γυρίσματος της σειράς. Συναίσθημα και μοναδικές ερμηνείες από όλους τους πρωταγωνιστές σε μια σύγχρονη και ξεχωριστή, σε τεχνολογία και ύφος κινηματογράφησης, σειρά.

Στην πρωτότυπη πλοκή της νέας σειράς θα παρακολουθήσουμε τον βασικό ήρωα να κινείται ανάμεσα σε δύο κόσμους. Η ζωή του ξεκινά με τον θάνατό του. Δεν είναι πια «εδώ», είναι παντού. Θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του χωρίς ο ίδιος να ζει;

Μια δολοφονία.

Ένα όραμα.

Μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί.

Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία.

Μοιρασμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους, το μόνο που έχει πάρει μαζί του είναι η αγάπη.

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά – Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

«Διάφανη αγάπη». Πίστεψε στην αγάπη…