Χαμός επικράτησε στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, στη Μύκονο το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν πλοίο της γραμμής σήκωσε μεγάλα κύματα. Ως αποτέλεσμα, παρασύρθηκαν και τραυματίστηκαν δύο λουόμενοι.

Μάλιστα, βίντεο από λουόμενο που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει τη στιγμή του υψηλού κυματισμού, ενώ έχει περάσει το “FAST FERRIES ANDROS”, το οποίο και δεν εμφανίζεται στο πλάνο.

Συγχαρητήρια Fast Ferries για τον πλοιαρχο του FastFerriesAndros που εχετε, "σεβαστηκε" ξεκαθαρα την υγεια των λουομενων του Αγ.Στεφανου και περασε τοσο κοντα και τοσο γρήγορα οσο ποτε αλλωτε,μην τυχον και χασει 5λεπτακια απ το δρομολογιο του!!!Μπρος στα κερδη ποιος την υπολογιζει την ανθρωπινη ζωη μωρε……μετα θα πεφτουμε ολοι απ τα συννεφα οταν συμβει το μοιραιο εεε???( η κυρια στο αριστερο μερος του βιντεο νοσηλευτικε στο ΚΥ με δυο σπασμενα πλευρα και επαναξιολογηση με αξονικες σε δυο μερες,και το βιντεο αποτελει μερος της προανάκρισης απ το Λιμεναρχειο.)

Posted by Takis Papadakos on Saturday, July 20, 2024

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, λόγω των μεγάλων κυμάτων, παρασύρθηκαν ξαπλώστρες, αλλά και προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που έκαναν το μπάνιο τους.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, στελέχη του Λιμεναρχείου Ραφήνας προέβησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου του «FAST FERRIES ANDROS», για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών« και 314 «Σωματική βλάβη από αμέλεια» του Π.Κ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.