«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που γοήτευσε, συγκίνησε και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες, καινούργια πρόσωπα αλλά και τους ήρωες που έχουν ήδη αγαπήσει οι τηλεθεατές, μπροστά σε νέες προκλήσεις.

Τον Δημήτρη Αποστόλου (Παναγιώτης Εξαρχέας) και τη Δανάη Βασιλειάδου (Τζωρτζίνα Λιώση) θα τους δούμε να έρχονται μπροστά σε επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα, αλλά και σε αποφάσεις που θα φέρουν το συναίσθημα απέναντι στη λογική. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τη νέα πραγματικότητα

Όπως αναφέρει, ο Παναγιώτης Εξαρχέας για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει: «Ο Δημήτρης είναι ένας από τους ειδικευόμενους της παθολογικής κλινικής. Είναι ευγενικός, πρόσχαρος, με χιούμορ, ένας γιατρός που προσπαθεί να αναπτύσσει ουσιαστικές σχέσεις με τους ασθενείς. Έχει ενθουσιασμό με τη δουλειά του και προσπαθεί να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί δίπλα στον Ανδρέα, τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή όταν ήταν έφηβος».

«Τον είδαμε να προσπαθεί πολύ με το ζήτημα της αναπηρίας του, αλλά ο έρωτας του με την Δανάη, τον αναζωογόνησε και τον έκανε πιο δυνατό. Κατάφερε να κάνει το βήμα που φοβόταν και αποκάλυψε στους συναδέλφους του την κατάστασή του κι έτσι συνεχίζει χωρίς μυστικά και πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Το να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους (όπως βοήθησαν κι εκείνον παλιά) του είναι τρομερά σημαντικό κι ο βασικός λόγος που έγινε γιατρός» υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Εξαρχέας.

Τι θα συμβεί, όμως από εδώ και στο εξής; Ο νεαρός ηθοποιός απαντά: «Θα έχει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις γι’ αυτόν και ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος. Τι άφησε πίσω της η περίοδος την πανδημίας; Οι απώλειες κοντινών ανθρώπων, η εξαντλητική πίεση της δουλειάς, οι νέοι συνάδελφοι πώς κατάφεραν να αλλάξουν τον ίδιο αλλά και τις δυναμικές γύρω του; Η σχέση του με την Δανάη θα παραμείνει ίδια; Η νέα πραγματικότητα θα φέρει καινούριες δυσκολίες. Θα καταφέρει αυτός και η ομάδα της παθολογικής κλινικής να τις ξεπεράσουν;».

Η συναισθηματική ζωή της Δανάης αλλάζει

Η Τζωρτζίνα Λιώση αναφέρει για την Δανάη που υποδύεται: «Όπως είδαμε και στην πρώτη σεζόν είναι μια νέα και ταλαντούχα γιατρός, η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο ως ειδικευόμενη παθολόγος. Φέτος, η Δανάη συνεχίζει να εξελίσσεται τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είναι γνωστή για την αφοσίωση της και την επαγγελματική της ηθική καθώς και για τη δοτικότητά της τόσο στους ανθρώπους της όσο και στους ασθενείς που αναλαμβάνει».

«Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, παραμένει μια δυναμική και αποφασιστική παρουσία στο νοσοκομείο» προσθέτει η ηθοποιό; Και συμπληρώνει για την ηρωίδα: «Παράλληλα, εξετάζει περαιτέρω τη συναισθηματική της ζωή και τις προσωπικές της δυσκολίες ως ένας άνθρωπος που συνηθίζει να κινείται με άξονα το συναίσθημά του αλλά που συχνά καλείται να προτάξει τη λογική».