Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει σαρκώδη, ζουμερά, γεμάτα χείλη; Όλες. Κάποιες που το επιθυμούν πολύ χρησιμοποιούν fillers όπως το υαλουρονικό οξύ που προσθέτει όγκο στα χείλη τους, ενώ ορισμένες άλλες βασίζονται μόνο στη βοήθεια του μακιγιάζ, για να τους δώσουν αυτή την αίσθηση.

Επειδή δε γεννήθηκαν όλες με juicy χείλη, ενώ με την πάροδο του χρόνου αυτά χάνουν τον όγκο τους, εμείς σταθήκαμε σε ένα εύκολο τρικ που έδειξε η Brooke Shields στο «Allure» και τονίζει τα χείλη της με τη βοήθεια ενός lip balm και ενός μολυβιού σε nude απόχρωση: Το make up έκανε και πάλι το θαύμα του.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε την ηθοποιό της «Γαλάζιας Λίμνης» να λέει, χρησιμοποιώντας ένα nude μολύβι χειλιών: «Τώρα που μεγαλώνω και τα χείλη μου γίνονται πιο λεπτά εφαρμόζω το μολύβι χειλιών ακριβώς κάτω από το περίγραμμα. Στη συνέχεια γεμίζω με χρώμα το κέντρο των χειλιών».

To επόμενο βήμα αφορά την ενυδάτωση. Η Brooke Shields παίρνει μια ποσότητα lip balm και την απλώνει στο κέντρο των χειλιών της, δημιουργώντας έτσι -σύμφωνα με την ίδια- ένα φυσικό εφέ όγκου. «Δείχνει με κάποιο τρόπο φυσικό!», καταλήγει στο τέλος του βίντεο και δεν έχετε από το να το δοκιμάσετε.