Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ντρίσα Ντιακιτέ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έχει να δώσει πολλά στην ομάδα. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός τόνισε πως δεν δίστασε να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων», τους οποίους χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα.

Ακόμη, ο διεθνής με την εθνική Μάλι αναφέρθηκε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League.

Αναλυτικά τα όσα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή στον Ολυμπιακό, είναι σίγουρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά στον Ολυμπιακό αλλά και η ομάδα να δώσει πολλά σε εμένα και αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο.

Όταν μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πιθανότητα να μεταγραφώ στην ομάδα σίγουρα το Champions League έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση και είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε αυτό και έτσι δεν δίστασα να πάρω την απόφαση, για αυτό και ήρθα εδώ, συζήτησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη».

Πηγή: sport-fm.gr