Είναι δεδομένο πως εάν δεν προχωρήσει του Κουίνσι (για την ώρα αυτό φαίνεται), ο Παναθηναϊκός θα προβεί σε μεταγραφή για να καλύψει το κενό του.

Δημοσιεύματα υπήρξαν για τον Σιμάο Σαμπρόσα που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φερέιρα, αλλά από το «τριφύλλι» διαψεύδουν πως ασχολούνται με τον παίκτη, διότι είναι αρκετά ακριβός.

Το 1 εκατομμύριο ευρώ που φέρεται πως αξιώνει ο Πορτογάλος ακραίος, είναι πολύ «βαρύ» για τον Παναθηναϊκό και δεν σηκώνεται από το μπάτζετ του «τριφυλλιού».

Είναι βέβαιο όμως, πως ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του δύο τρεις περιπτώσεις για αντι-Κουίνσι, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Όπως και να έχει, οι όποιες εξελίξεις είναι προγραμματισμένες για μετά τα παιχνίδια με την Μάδεργουελ (31/7, 8/8). Διότι εάν ο Παναθηναϊκός προκριθεί, θα μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα, βασιζόμενος στα λεφτά που θα πάρει από την UEFA. Επίσης, εάν μέχρι τότε η Αλ Σαντ δεν έχει βρει ομάδα για τον Κουίνσι, ενδεχομένως το «τριφύλλι» να κάνει εκ νέου μία προσέγγιση ούτως ώστε να αποκτήσει τον Γκανέζο. Αφού και οι απαιτήσεις των Αράβων εάν δεν έχουν κάποια πρόταση θα πέσουν και θα καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις.

Πηγή: Sport-fm.gr