«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες, καινούργια πρόσωπα. Η Έλενα Μεγγρέλη είναι από τους νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά και υποδύεται την ψυχολόγο, με μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στο μετατραυματικό στρές, Αντιγόνη Κώνστα.

«Με πολυετή κλινική εμπειρία σε δομές ψυχιατρικής υγείας, συνεργάζομαι και με την κλινική της Μέριμνας παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς αλλά και στο ιατρικό προσωπικό, όταν αυτό χρειάζεται. Από κοινού θέτουμε με τους ασθενείς θεραπευτικούς στόχους τους οποίους θέλουμε να πετύχουμε και αν χρειάζεται αναδιαμορφώνουμε την ψυχοθεραπεία αναλόγως» λέει για το ρόλο της η Έλενα Μεγγρέλη, ρόλος ο οποίος θα αποδειχθεί καθοριστικός, αφού θα συμμετέχει στην επιτροπή αξιολόγησης του Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης).

«Ως κάτοχος πιστοποίησης για ψυχιατρικά τεστ αξιολόγησης της προσωπικότητας και της ψυχικής υγείας του ατόμου, θα μου ζητηθεί να συνδράμω ως ψυχολόγος στην επιτροπή αξιολόγησης για την καταλληλόλητα του Ανδρέα Βρεττού».

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.