Κάθε ευκαιρία το καλοκαίρι πρέπει να χρησιμοποιείται για να αποδράσεις σε ένα νησί και να χαλαρώσεις. Είναι η τέλεια στιγμή για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να απολαύσεις τη θάλασσα, τον ήλιο και τη φυσική ομορφιά των ελληνικών νησιών. Η ζωή στην πόλη μπορεί να είναι απαιτητική και κουραστική, γι’ αυτό και κάθε Σαββατοκύριακο, κάθε ολιγοήμερη άδεια ή ακόμα και μια απλή ευκαιρία για απόδραση, είναι η ιδανική αφορμή για να ταξιδέψεις σε έναν κοντινό νησιωτικό παράδεισο.

Οι επιλογές είναι άλλωστε πάρα πολλές: Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος κτλ. Και αν σκέφτεσαι τη διαδρομή και το πόσες ώρες θα χρειαστεί για να φτάσεις στον προορισμός σου, τότε δεν έχεις παρά να μάθεις ότι με το CHAMPION JET 1 της SEAJETS απολαμβάνεις ένα άνετο και εξωπραγματικά γρήγορο ταξίδι.

Για παράδειγμα, μπορείς να είσαι στις χρυσές αμμουδιές της Σύρου σε 2 ώρες και 20 λεπτά, στα κοσμοπολίτικα στενά της Μυκόνου σε 3 ώρες, στα κρυστάλλινα νερά της Πάρου σε 3 ώρες και 55 λεπτά και στα υπέροχα ταβερνάκια της Νάξους σε 4 ώρες και 35 λεπτά!

Μάλιστα, με το νέο απογευματινό δρομολόγιο της SEAJETS από τον Πειραιά, η απόδραση γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Μπορείς να φύγεις κατευθείαν μετά το γραφείο και σε δύο ώρες να βρίσκεσαι σχεδόν σε κρυστάλλινα νερά. Αυτό το δρομολόγιο είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε λεπτό του καλοκαιριού τους, χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο στις μετακινήσεις.

Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, κάθε ευκαιρία για να αποδράσεις και να ανανεώσεις τον εαυτό σου. Έχουμε πανέμορφα νησία που περιμένουν να σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα