Η Ιωάννα Λίλη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες της με λεοπάρ ολόσωμο μαγιό και έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Ιωάννα Λίλη στέφθηκε «Playmate» το 2001 και ακολούθησαν αμέτρητες φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά, μερικές εκ των οποίων έμειναν στην ιστορία, όπως αυτή το 2005 για το ανδρικό περιοδικό «Max» η οποία ήταν και η τελευταία της. Εγκατέλειψε το χώρο του μόντελινγκ και αφοσιώθηκε στην οικογένεια που απέκτησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σημειώνεται ότι τον Νοέμβριο του 2006, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ο 35χρονος τότε Θοδωρής Ζαγοράκης (ηγέτης της εθνικής ομάδας εκείνη την εποχή και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου) και η λαμπερή Ιωάννα Λίλη παντρεύτηκαν στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού. Κουμπάρος ήταν ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη 17χρονη Μαρία, και τον 14χρονο Γιάννη.