Η αλυσίδα εστιατορίων Taco Bell, εμπνευσμένη από τη μεξικάνικη κουζίνα, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι.

Το νεανικό brand, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, υπόσχεται να γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων καταναλωτών, προσφέροντας μια τολμηρή γευστική εμπειρία γεμάτη cheesy, saucy, spicy και τραγανές απολαύσεις. Το μενού συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, φέρνοντας τη γεύση του Μεξικού σε έναν σύγχρονο, γρήγορο τρόπο ζωής.

«Στα Taco Bell, είμαστε παγκοσμίως γνωστοί για τις τολμηρές γεύσεις και τις μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης που παρέχουμε στα εστιατόριά μας», δήλωσε ο Chet Patel, Chief Marketing Officer της Taco Bell UK & Europe. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Taco Bell στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να συνδεθούμε με τους Έλληνες λάτρεις του street food».

Οι λάτρεις του street food και των τολμηρών γεύσεων θα ανακαλύψουν νέες αγαπημένες επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το διάσημο Crunchy Taco – μία από τις πρώτες και πιο κλασικές συνταγές της Taco Bell από το 1962, όταν ο Glen Bell άνοιξε το πρώτο εστιατόριο. Το τραγανό κέλυφος από καλαμπόκι γεμίζεται με πρωτεΐνη της επιλογής σας, φρέσκο μαρούλι και τριμμένο τσένταρ, συνθέτοντας μια αυθεντική street food εμπειρία. Τα burritos, οι quesadillas και τα crispy nachos θα κλέψουν τις εντυπώσεις του κοινού, ενώ το εμβληματικό Crunchwrap Supreme™ έχει βρει τη θέση του στη γαστρονομική παράδοση του brand. Κάθε γεύμα φτιάχνεται κατά παραγγελία, χρησιμοποιώντας φρέσκα συστατικά όπως τραγανό μαρούλι, ζουμερές ντομάτες και δροσερή κρεμώδη sour cream.

Με πάνω από 8.500 εστιατόρια παγκοσμίως, τα Taco Bell είναι γνωστά για το απολαυστικό τους μενού παρουσιάζοντας καινοτόμες συνταγές. Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων στα εστιατόρια που θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέσα στο 2025, με περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία του πρώτου καταστήματος να ανακοινώνονται σύντομα.

Το brand φέρνει στην Ελλάδα η Food Plus ΑΕΒΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1989 ως franchisee της YUM! Brands Inc., με αντικείμενο την ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, του σήματος Pizza Hut. Το 1997 και μετά από 8 χρόνια λειτουργίας της Pizza Hut, ανέλαβε παράλληλα και την ανάπτυξη των εστιατορίων KFC στην Ελλάδα. Σήμερα, η Food Plus, λειτουργεί και διαχειρίζεται ένα δίκτυο 21 ιδιόκτητων εστιατορίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα υπό το σήμα KFC. 

Για τη στελέχωση των εστιατορίων Taco Bell αναζητούνται υπεύθυνοι βάρδιας και προσωπικό κουζίνας, με την εταιρεία να δέχεται βιογραφικά στο [email protected].