Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, 19 Ιουλίου, η Κάρλα Μπρούνι δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instaram βίντεο με τους ίδιους να απολαμβάνουν το φαγητό τους δίπλα στη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό που προτίμησαν για φέτος.

«Ελλάδα + Αγάπη = Ευδαιμονία …», έγραψε στη λεζάντα. Μία από τις follower που σχολίασαν ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία έγραψε: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε».

Σημειώνεται ότι πέρυσι το καλοκαίρι το ζευγάρι είχε επισκεφθεί πάλι τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Φολέγανδρο.

Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί, παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning Britain» ότι ένιωσε σαν «νεαρή νύφη» όταν ο Νικολά Σαρκοζί ζήτησε από τη μητέρα της την άδεια για να την παντρευτεί, μόλις δύο ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού. «Γνωριστήκαμε την Τρίτη και μου έκανε πρόταση γάμου την Πέμπτη» σημείωσε χαρακτηριστικά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα δείπνο το 2007 και έχει αποκτήσει μία κόρη, την 12χρονη Τζούλια.