«I am Cait» θα τιτλοφορείται η εκπομπή- ντοκιμαντέρ με πρωταγωνίστρια την Caitlyn Jenner- πρώην Bruce, ο πατριός των Kardashian δηλαδή- στην οποία θα περιγράφει τη μετάβασή του από άνδρας σε γυναίκα.

Το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο E! για τη σειρά- που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια- δείχνει τον Ολυμπιονίκη να μακιγιάρεται.

Στις αρχές της εβδομάδας η Caitlyn Jenner αποκάλυψε το νέο γυναικείο της όνομα και τη μεταμόρφωσή της φωτογραφιζόμενη για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair.

Η Caitlyn άνοιξε και λογαριασμό στο Twitter και έχει δύο περισσότερους από 2,3 εκατ. followers.

«Είμαι τόσο χαρούμενη μετά από τόσο μεγάλο αγώνα να είμαι ο εαυτός μου. Καλωσήρθες στον κόσμο Caitlyn. Ανυπομονώ να τη/με γνωρίσετε», ήταν το πρώτο της tweet.

Η Jenner είχε την πλήρη στήριξη των παιδιών της, θετών και βιολογικών, σε αυτή τη μετάβασή της, στη συνέντευξή της στο Vanity Fair ωστόσο ασκούσε κριτική στην πρώην σύζυγό του Kris Jenner λέγοντας πως όταν ήταν Bruce τον κακομεταχειριζόταν,

Η Kris Jenner έχει σημάνει… σιγή ασυρμάτου στα social media από τότε που ο πρώην σύζυγός της έκανε την εμφάνισή του ως Caitlyn.