Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια του «Κους Κους», όπου μεταξύ άλλων δηλώνει απερίφραστα ότι ο Κρατερός Κατσούλης είναι ο άντρας της ζωής της. Η ευσυγκίνητη και παρορμητική Κατερίνα παραδέχεται ότι την ημέρα του γάμου της θα κλαίει ασταμάτητα… και την πιστεύουμε! Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη της στο περιοδικό «Ciao».

-Πόσον καιρό ζείτε κάτω από την ίδια στέγη;
«Ένα χρόνο».

-Και συνολικά είστε μαζί;
«Ενάμιση».

-Ήρθε γρήγορα η συγκατοίκηση. Μεγάλος έρωτας, ε;
«Ε, ναι».

-Είναι η πρώτη φορά που συμβιώνετε με κάποιον;
«Λίγους μήνες πριν μετακομίσω από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, συγκατοικούσα με τον τότε σύντροφό μου, με τον οποίο είχα μακροχρόνια σχέση. Όταν ήρθα στην Αθήνα σταμάτησε εκ των πραγμάτων η συγκατοίκηση και μετά από λίγο καιρό έληξε και η σχέση».

Η έλλειψη χρόνου είναι η αιτία που δεν έχετε παντρευτεί ακόμη με τον Κρατερό;
«Η αλήθεια είναι η εξής: θέλουμε, όταν είναι να παντρευτούμε, να μην γίνει βιαστικά. Να έχουμε χρόνο να το χαρούμε, να είμαστε χαλαροί και να το οργανώσουμε, όπως θέλουμε. Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι το πρόγραμμά μας, είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι ακόμη και τις μέρες που μπορεί εγώ να έχω ένα off, είτε αυτό είναι Χριστούγεννα, είτε Πρωτοχρονιά, είτε Πάσχα, ο Κρατερός δουλεύει. Έχουμε ένα τέτοιου είδους θέμα. Οπότε, όταν είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει με μια σχετική ευχέρεια χρόνου. Γι’ αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Ούτως ή άλλως, ζούμε μαζί και ο γάμος θα γίνει γιατί είναι μια επιθυμία και των δυο μας από την αρχή. Απλώς, δεν έχουμε μπορέσει να το οργανώσουμε καλά μέχρι τώρα. Μακάρι να το καταφέρουμε, ακόμη και το επόμενο καλοκαιράκι».

-Επειδή είστε παραδοσιακό κορίτσι, να υποθέσω ότι η πρόταση γάμου έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο;
«Θα σου πω μόνο ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. Ο Κρατερός είναι εγκρατής άνθρωπος και δεν του αρέσει να μιλώ πολύ γι’ αυτά. Δεν θέλω, λοιπόν, να τον φέρνω σε δύσκολη θέση».

-Πείτε μου τουλάχιστον αυτό: Το μονόπετρο γιατί δεν το φοράτε;
«Αυτό που είναι να φοράω, το φοράω…».

-Τι πιστεύεις για το γάμο;
«Δεν τον θεωρώ μια τυπική διαδικασία. Θα ήθελα-όπως θα ήθελε κι εκείνος- να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα παραδοσιακό γάμο. Με το νυφικό μου, να με παραδώσει στο γαμπρό ο μπαμπάς μου και όλα τα σχετικά».

Θέλετε να αποκτήσετε πολλά παιδιά;
«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα παιδάκι. Απλώς, περιμένουμε την ώρα που θα έρθει. Ούτως ή άλλως, είμαστε οικογένεια. Έχω μια βάση που λέει ότι ναι, θέλω να κάνω με τον Κρατερό οικογένεια και δεν ξέρω πόσο μεγάλη μπορεί να είναι, γιατί δεν εξαρτάται από το δικό μας σχεδιασμό. Είμαστε και οι δυο μοναχοπαίδια, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα με ένα μικρό σχήμα οικογένειας, αλλά θα θέλαμε πραγματικά όσα μας δώσει ο Θεός. Ας έρθει ένα παιδάκι, ακόμα και πριν το γάμο. Είμαστε εντελώς ανοιχτοί σε αυτό».