Απειλές μέχρι και σήμερα υποστηρίζει ότι δέχεται τόσο η μητέρα του 15χρονου, που φέρεται να έχει υποστεί κακοποίηση από τον πατέρα Αντώνιο στην «Κιβωτό του Κόσμου». Ακόμα τονίζει πως το παιδί όχι μόνο δεν φαίνεται να ξεπερνά το σοκ, που υπέστη με το πέρασμα του χρόνου, αλλά η ψυχολογική του κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

«Ακόμα απειλείται το παιδί, απειλούν και εμένα, ακόμη και σήμερα με απειλούν… Δεν έχει ησυχάσει αυτό το θέμα. Γιατί έκανα μια καταγγελία… Δηλαδή, έπρεπε να το κρύψω. Με λίγα λόγια: ό,τι έγινε, έγινε. Να το ξανακάνει και σε άλλα παιδιά. Όχι, δεν θα το επιτρέψω. Ειδικά στο δικό μου το παιδί, θέλω την πραγματική δικαιοσύνη», τονίζει μιλώντας στο «MEGA».

«Τρέχουμε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Προσπαθώ να γίνει κάτι καλύτερο, αλλά όσο μεγαλώνει το παιδί, γίνεται και χειρότερα. Όπως θα κουβαλάει το παιδί μου μια ζωή όλο αυτό το θέμα που έχει γίνει, μια ζωή θα είναι κι αυτός μέσα», συνεχίζει η ίδια.

Προϊόν πλαστογραφίας η αναίρεση της καταγγελίας

Ο δικηγόρος του 15χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τόνισε: «Είναι μια πρώτη δικαίωση αυτή η παραπομπή του πατέρα Αντωνίου στο δικαστήριο. Τα στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί στο συμβούλιο ήταν τελικά πλαστά από την πλευρά του πατρός Αντωνίου για την ανάκληση ή την αναίρεση, αν θέλετε, του 15χρονου και της μητέρας του».

Η κατάθεση του 19χρονου για την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη

«Εγώ ξύπνησα, κοπάνησα το χέρι μου από τα νεύρα μου και κάθισα απέναντί του. Για πέντε λεπτά δεν μιλούσε κανένας μας και μετά, με εντελώς φυσιολογικό ύφος, με ρώτησε: “Γιατί κάθεσαι εκεί; Έλα δίπλα μου”».

Να σημειωθεί πως στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων τροφίμων της δομής.