Ο Μίλτος Καρατζάς μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Τρίτης 30/07 και μεταξύ άλλων ο μουσικός παραγωγός αναφέρθηκε στον ρόλο του Χρήστο Μάστορα ως Στέλιου Καζαντζίδη, στην επιλογή της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει στην Σμύρνη αλλά σε μια ερμηνεία της Πάολα.

«Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα πήρε αυτή τη δυναμική απόφαση, της λέω μπράβο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε δίκιο. Αν ήξερε ότι είναι κάτι σαν εθνική εορτή και παρ’ όλα αυτά πήγαινε, εκεί θα ήταν λάθος», σχολίασε ο ίδιος.

«Ομολογώ ότι ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η επιλογή του Χρήστου Μάστορα. Τον λατρεύω και υποκλίνομαι για τη δουλειά του αλλά μου φάνηκε σαν να πήραν έναν ποδοσφαιριστή και του είπαν: έλα να υποδυθείς έναν μπασκετμπολίστα. Ο Καζαντζίδης δεν είναι μόνο η καλή του φωνή αλλά και η ψυχή, ο τρόπος ζωής του», απάντησε στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση.

«Και πολύ καλά έκανε η Πάολα και τραγούδησε Θάνο Μικρούτσικο! Βγήκαν όλοι και φώναζαν, το θεωρώ απαράδεκτο. Αυτό είναι δημοκρατία! Ίσα-ίσα η Πάολα έδειξε ότι της αρέσει αυτό το τραγούδι, το εκτιμάει. Έχει καταπληκτική φωνή, αν και διαφωνούμε με τα τραγούδια της. Αυτό είναι μία άλλη ιστορία», εξήγησε ο Μίλτος Καρατζάς στην Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Όταν έφυγε ο Βασίλης Καρράς, έκλαψα πάρα πολύ. Μεγάλη απώλεια. Ένας χρυσός άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολλούς τραγουδιστές, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Μίλτος Καρατζάς.