Η Πωλίνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool το μεσημέρι της Τρίτης 30/07 και η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων σχετικά με την φετινή συμμετοχή της χώρας μας στην Eurovision, εξεφρασε την γνώμη της για την Δέσποινα Βανδή και αποκάλυψε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει

«Έχω βιώσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, να ανέβουν επάνω με λουλούδια, να πέφτουν κάτω. Υπήρχαν όμως και μερικές περιπτώσεις που δεν ήταν αγάπη και θαυμασμός αλλά μία ηλίθια παρακολούθηση και αυτό ήταν πολύ αγχωτικό. Απευθύνθηκα στην αστυνομία, κάποια στιγμή έγινε πολύ εμμονικό όλο αυτό. Όπου πήγαινα τον έβλεπα μπροστά μου», τόνισε τραγουδίστρια.

«Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης εκτός από τραγουδιστής. Αποδεικνύει σε αυτή την περίπτωση ότι μπορεί και να ερμηνεύσει. Μην κρίνουμε αρνητικά από την αρχή. Πρώτα περιμένω να ολοκληρωθεί μία δουλειά, μία πρόταση και μετά να έχω άποψη», απάντησε η ίδια σε σχετική ερώτηση.

«Τη Δέσποινα Βανδή την αγαπώ έτσι κι αλλιώς. Δεν με νοιάζουν τα σχόλια που ακούστηκαν για τους στίχους του καινούργιου της τραγουδιού. Είναι ένα καλλιεργημένο πλάσμα, ανεβαίνει στη σκηνή και τα δίνει όλα. Δεν θέλω να σχολιάσω», επισήμανε η Πωλίνα σε άλλο σημείο των δηλώσεων.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα πάρα πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Δεν κρίνουμε μία πορεία από ένα τραγούδι στη Eurovision, αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, που έγινε όλος αυτός ο ντόρος», κατέληξε στη συνέντευξή της η Πωλίνα.