Από τη Σερβία βρέθηκε στην Ελλάδα, όπου έκανε μια νέα αρχή και άνοιξε ένα καινούργιο σπιτικό.

Ερωτεύτηκε στη χώρα μας και πλέον χαίρεται την οικογενειακή ευτυχία με τον σύζυγό της, ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη, και τις δύο κόρες τους.

Φέτος, ύστερα από απουσία τεσσάρων ετών λόγω μητρότητας, επέστρεψε στην τηλεόραση ως Νατάσα στην κωμική σειρά του Mega «Με λένε Βαγγέλη» και για μία ακόμη φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μιλώντας στο Έθνος, η Άννα Δημητρίεβιτς αποκάλυψε πως αν δεν της άρεσε ο ρόλος της στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη», θα τον δεχόταν.

«Αν η οικογένειά σου έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και χρειάζεσαι λεφτά, παίρνεις και έναν ρόλο που δεν σου αρέσει. Αλλά ο ηθοποιός, σε κάθε ρόλο μπορεί να βρει κάτι που να τον ιντριγκάρει. Μπορεί να μην τρελαίνεται, αλλά όποιος ρόλος και να του δοθεί, αν είναι σωστός, θα βρει τα στοιχεία που θα του αρέσουν για να τον κάνει έτσι όπως θέλει».

Όσο για το κλίμα στα γυρίσματα η ίδια είπε: « Ο Βασίλης έχει πολύ χιούμορ και δεν έχει σχέση καθόλου με αυτό που λένε ότι οι μεγάλοι κωμικοί είναι καταθλιπτικοί στη ζωή τους και δύσκολοι άνθρωποι. Ο Βασίλης είναι ακριβώς όπως τον βλέπεις στην οθόνη. Πολύ ευχάριστος, πολύ χαρούμενος και με πολύ θετική ενέργεια».

Στην ερώτηση αν θα άφηνε την ηθοποιία για να κάνει κάτι άλλο απάντησε: «Βεβαίως. Αν είναι ανάγκη, θα έκανα τα πάντα. Δεν βάζω ετικέτες. Οποια δουλειά προκύψει και φέρνει το ψωμί στο τραπέζι».