Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει το Σάββατο, 16 και την Κυριακή, 17 Μαΐου το 3ο Πανηγύρι Αποφοίτων, με κύριο στόχο την ενίσχυση του Νηπιοτροφείου Καλλιθέας και του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου Μοσχάτου.
    
Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, όπως: αθλητικοί αγώνες, beach volley, εκθέσεις, παιδικά παιχνίδια και θέατρο, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, fashion show, ανοιχτή συζήτηση, debate και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια του πανηγυριού θα λειτουργεί το φιλανθρωπικό bazzar «Σπίτι του ΣΑΣΜ» (Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη), με όμορφες δημιουργίες των αποφοίτων και εξαιρετικά προϊόντα, όπως ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλές άλλες εκπλήξεις, έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί, με τον τρόπο μας, σε αυτό τον υπέροχο φιλανθρωπικό σκοπό.

Το 3ο Πανηγύρι Αποφοίτων πραγματοποιείται από τις 12:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ. στη Σχολή Μωραΐτη (Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στο 210 6756970, στο [email protected] και στο www.pa3.gr.