Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σε συνέντευξή του για την πολυσυζητημένη δήλωσή που είχε κάνει το 2016 στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», σχολιάζοντας πως όταν σταματήσει να συζητιέται, τότε είναι που θα έχει υπάρξει πραγματική πρόοδος στη χώρα σχετικά με τα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα.

Χαρακτηριστικά, στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Όσο συζητιέται αυτή η δήλωση, τόσο η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της. Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία. Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα. Ακόμη είμαστε το χωριό, το κομπλεξικό, που κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και τραβάμε τα παραθυρόφυλλα. Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση».

Για το αν τον προσέγγιζε περισσότερο το αντρικό φύλο λόγω αυτής της δήλωσης, ο ηθοποιός απάντησε: «Ήμουν μεγάλος όταν έκανα αυτή τη δήλωση, ήμουν 55 χρονών. Πάντα με προσέγγιζε εμένα το αντρικό φύλο, δεν άλλαξε κάτι».

Δείτε το βίντεο στο 24.10: