Η αγαπημένη μας μπύρα KAISER PILSNER, που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την χαρακτηριστική της γεύση, μπαίνει σε καλοκαιρινή διάθεση και προσκαλεί το κοινό μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό να κερδίσει μοναδικά, δροσερά δώρα!

Από τις 23 Ιουνίου έως και τις 20 Ιουλίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό KΑΛΟΚΑΙΡΙ Ή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ KAISER; και να διεκδικήσουν 10 ΜΙΝΙ ΨΥΓΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙSER, αλλά και 100 24ΑΔΕΣ KAISER PILSNER για να τις απολαύσουν με την παρέα τους!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή! Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν στη στιγμή αν είναι οι τυχεροί που κερδίζουν ένα από τα δώρα της Kaiser καταχωρώντας στο kaisersummer.gr τους μοναδικούς κωδικούς που υπάρχουν κάτω από τα καπάκια των φιαλών ή στο πάνω μέρος των κουτιών σε όλες τις συσκευασίες Kaiser Pilsner!
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Η ομάδα της KAISER θα περιμένει τους αγαπημένους της φίλους σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ δίνοντας τους τη δυνατότητα να διπλασιάσουν στη στιγμή τις αγορές τους σε μπύρα Kaiser!

Εσείς, τι θα διαλέξετε; KΑΛΟΚΑΙΡΙ Ή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ KAISER;

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της Kaiser στο facebook για περισσότερες λεπτομέρειες