Υλικά

  • 12 αυγά
  • 120 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα 2%
  • 2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 2-1/4 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο τυρί τσένταρ, μοιρασμένο
  • 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ζαμπόν
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

  1. Στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και αφήστε το στην άκρη.
  2. Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το τυρί κρέμα και το γάλα μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα. Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά, προσθέστε το μείγμα τυριού κρέμας και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί.
  4. Ψήστε στους 190 βαθμούς μέχρι τα αυγά να φουσκώσουν και να σταθεροποιηθούν, 30- 35 λεπτά.
  5. Αφαιρέστε από το φούρνο, αλείψτε με μουστάρδα και πασπαλίστε με 1 φλιτζάνι τυρί. Πασπαλίστε με ζαμπόν, κρεμμύδια και 1 φλιτζάνι τυρί ακόμη.
  6. Τυλίξτε σε ρολό, πασπαλίστε την κορυφή του ρολού με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί, 3- 4 λεπτά ακόμα.
  7. Κόψτε σε ροδέλες και απολαύστε.