Υλικά
- 12 αυγά
- 120 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
- 3/4 φλ. τσαγιού γάλα 2%
- 2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. σ. μουστάρδα
- 2-1/4 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο τυρί τσένταρ, μοιρασμένο
- 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ζαμπόν
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
- Στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και αφήστε το στην άκρη.
- Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το τυρί κρέμα και το γάλα μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα. Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά, προσθέστε το μείγμα τυριού κρέμας και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί.
- Ψήστε στους 190 βαθμούς μέχρι τα αυγά να φουσκώσουν και να σταθεροποιηθούν, 30- 35 λεπτά.
- Αφαιρέστε από το φούρνο, αλείψτε με μουστάρδα και πασπαλίστε με 1 φλιτζάνι τυρί. Πασπαλίστε με ζαμπόν, κρεμμύδια και 1 φλιτζάνι τυρί ακόμη.
- Τυλίξτε σε ρολό, πασπαλίστε την κορυφή του ρολού με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί, 3- 4 λεπτά ακόμα.
- Κόψτε σε ροδέλες και απολαύστε.