Υλικά

  • 700 γρ. σολομό χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους των 5 εκ.
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ξύλινα σουβλάκια για το σολομό

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε μια σχάρα σε δυνατή φωτιά.
  2. Περάστε τους κύβους σολομού στα σουβλάκια, αλείψτε με 1 κουταλιά της σούπας λάδι και αλατοπιπερώστε.
  3. Ψήνετε τα σουβλάκια, γυρνώντας τα καθώς ροδίζει κάθε πλευρά, αλλά φροντίζοντας ο σολομός να είναι ακόμα υγρός, περίπου 3 λεπτά.
  4. Απολαύστε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου
  5. Σερβίρετε με κινόα (προαιρετικά).