Υλικά
- 700 γρ. σολομό χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους των 5 εκ.
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ξύλινα σουβλάκια για το σολομό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε μια σχάρα σε δυνατή φωτιά.
- Περάστε τους κύβους σολομού στα σουβλάκια, αλείψτε με 1 κουταλιά της σούπας λάδι και αλατοπιπερώστε.
- Ψήνετε τα σουβλάκια, γυρνώντας τα καθώς ροδίζει κάθε πλευρά, αλλά φροντίζοντας ο σολομός να είναι ακόμα υγρός, περίπου 3 λεπτά.
- Απολαύστε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου
- Σερβίρετε με κινόα (προαιρετικά).