Το έκτο studio album τους είναι η καλύτερη επιβεβαίωση: Take That are Back For Good!

Όλα, τα πάντα συνηγορούν σε αυτό. Από τον τίτλο του album, Progress και το εξώφυλλο (η φωτογραφία του Nadav Kander απεικονίζει τα μέλη της μπάντας να περνούν τη διαδικασία της εξέλιξης) ως το πρώτο αναπάντεχο single, “The Flood” και το εξίσου απροσδόκητο video clip με τους Gary, Joward, Jason, Mark και Robbie να κωπηλατούν κατά μήκος του Τάμεση!

Ο εριστικός, ιδιοφυής κι ακαταμάχητος Robbie Williams επέστρεψε. Η επανένωση των επανενώσεων έγινε. Και το Progress, είναι το πρώτο Take That album μετά από 15 χρόνια με τη συμμετοχή του Robbie. Και παράλληλα, ο πιο παράξενος, ο πιο φιλόδοξος κι ο πιο συναρπαστικός δίσκος που κυκλοφόρησαν ποτέ οι δημιουργοί του.

Ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη με παραγωγό τον Stuart Price και ο ήχος του είναι ένα μίγμα funk, up-tempo RnB, techno, disco…Τα δέκα tracks του Progress ρολάρουν ξέφρενα, αφηνιασμένα, αγριεμένα αφήνοντάς μας έπληκτους από αυτή την τόσο up today διάσταση του πιο επιτυχημένου βρεταννικού ποπ γκρουπ των 90’ς. Το Progress, είναι ένας δίσκος-δήλωση και οι Take That – μετά από 20 χρόνια, 80 εκατομμύρια δίσκους, 14,5 εκ. εισιτήρια συναυλιών, 19 BRIT Awards, 13 No1 albums, 17 No1 singles, 8 MTV Awards & 5 Ivor Novellos σαν boyband, manband, solo artists, σαν φίλοι κι εχθροί, σαν ήρωες και ζητιάνοι –, πιο διαχρονικοί από ποτέ δηλώνουν «παρών» με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, σαν ένα grown up pop group and a band of brothers.

Tracks
1 The Flood
2 SOS
3 Wait
4 Kidz
5 Pretty Things
6 Happy Now
7 Underground Machine
8 What Do You Want From Me
9 Affirmation
10 Eight Letters

Κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου από την Universal Music