H Μαρία Σολωμού στη διαδικτυακή εκπομπή που διατηρεί στο YouTube, φιλοξένησε τη δημοφιλή ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία άνοιξε την καρδιά της σε μία γυναικεία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σχετικά με τον έρωτα, τη ζήλια και την απιστία.

«Ο έρωτας πηγαινοέρχεται. Στις μεγάλες κρίσεις που περνάνε τα ζευγάρια είναι μόνο για καλό, γιατί ή θα δοθεί ένα τέλος, αν πρέπει να δοθεί και είναι απαραίτητο, ή θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα πας στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Αρνούμαι να ζηλέψω. Εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του. Θα στεναχωρηθώ, θα πέσω κάτω να πεθάνω αλλά δεν μπορώ να χαλάσω την κάθε μέρα μου για τη στιγμή που μπορεί κάτι να γίνει και να φύγει», παραδέχεται η ηθοποιός στη Μαρία Σολωμού.

«Στο παρελθόν με είχαν απατήσει, είμαι και βόδι… το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ… Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου. Αντιδρούσα με διάφορους τρόπους, με φωνές, με «γεια σας», με χιούμορ», εξομολογείται χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου για την απιστία.