Με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος του επέστρεψε σήμερα από το Παρίσι ο Θεόδωρος Τσελίδης, που την Τετάρτη (31/7) χάρισε στη χώρα μας το πρώτο -χρονικά- μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Τον πρωταθλητή του τζούντο και τον προπονητή του, Νίκο Ηλιάδη, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, εκπρόσωποι της ομοσπονδίας, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι.

«Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μας, Θεόδωρος Τσελίδης, επέστρεψε στην πατρίδα με το Ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος και ήμασταν εκεί, για να τον υποδεχτούμε και να του πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” εκ μέρους όλων των Ελλήνων για την μαχητικότητά του και κυρίως για το ήθος που επέδειξε στους αγώνες του στο ολυμπιακό τουρνουά!», τονίζει σε ανάρτησή του ο κ. Βρούτσης και καταλήγει: «Θοδωρή, μας έκανες υπερήφανους, θα είμαστε δίπλα σε σένα και τις συναθλήτριες και τους συναθλητές σου, για να έχουμε τις ίδιες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ένα μεγάλο “μπράβο” και στον προπονητή των επιτυχίων, Νίκο Ηλιάδη, και στην ομοσπονδία του».

Πηγή: ΑΠΕ