Σε κλάματα ξέσπασε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50 μέτρα ύπτιο στους παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι.

«Τι τέλος! Πραγματικά το έλεγα κάθε φορά αυτό και με το που έφτασε, δεν ξέρω, βάζω τα κλάματα και μόνο που το σκέφτομαι, ρε παιδιά! Το έχουμε παλέψει πάρα πολύ, έτυχαν τόσες αδικίες που έλεγα “είναι κρίμα”. Κι όμως, λέγαμε ότι έχουμε ψυχή Μια ημέρα πριν η συναθλήτρια μου, ένας υπέροχος άνθρωπος, μου έδωσε ένα γούρι το οποίο για μένα μάλλον ήταν πραγματικά γούρι και πήραμε την πρώτη θέση» είπε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Για ‘μένα ήταν η τελευταία χρονιά και ήθελα, δεν ξέρω… ό,τι καλύτερο» ψέλλισε και ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά. «Ήθελα να τα δώσω όλα για όλα! Είχα ένα θέμα με τον πνεύμονα μου και σε όλα τα άλλα δεν μπορούσα να πάω καλά» συνέχισε.

«Έγραφαν ό,τι ήταν να γράψουν και έλεγα… ησυχία, στο τέλος θα δώσουμε ότι είναι να δώσουμε. Και το δώσαμε» υπογράμμισε, εμφανώς φορτισμένη, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Με χρόνο 50,12 η Σταματοπούλου, η οποία ανέβηκε στο δεύτερο μισό της κούρσας, πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στη 2η την Τζίνα Μπότσερ από τη Γερμανία με 51,40 και στην 3η τη Λίντια Βιέρα Ντε Κρουζ από τη Βραζιλία με 52,00.