Για νέα, άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία επανέφερε σχόλιο του Φεβρουαρίου του 2023.

Πρόκειται για την ανάρτηση που είχε χαρακτηριστεί «προγραφή» δημοσιογράφων και δικαστικών και παραλίγο να κοστίσει στον Παύλο Πολάκη τη διαγραφή του, την οποία είχε προτείνει στα όργανα ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μετα -την καταδικη Παππα για τα καναλια παρα την αντιθετη προταση της εισαγγελεως-το κουκουλωμα του εγκληματος των …

Posted by Παυλος Πολακης on Friday, August 2, 2024

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Ο Παύλος Πολάκης που παραμένει «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν», όπως τον χαρακτήρισε μετά τη μισή και υποκριτική διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ο κ. Κασσελάκης, ανήρτησε εκ νέου σήμερα παλαιότερο κείμενό του με προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών, για να καταδείξει πόσο «δικαιώθηκε».

Τέλος τα αστειάκια και το κρυφτό με τις μισές διαγραφές και την εκθείαση του κ. Πολάκη. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης δεν πάρουν ξεκάθαρη θέση και δεν καταδικάσουν στην πράξη τον κ. Πολάκη διαγράφοντάς τον από μέλος του κόμματός του, τότε και η σημερινή του άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους αποτελεί επίσημη θέση Κασσελάκη.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο μόνος από τον οποίο κινδυνεύει το κράτος δικαίου στη χώρα μας είναι οι ιδέες του κ. Πολάκη, που συνεχίζουν δυστυχώς να αποτελούν την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».