Θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη, και ονομάζεται Mila Coupic. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που ενσωματώνει τη φιλοσοφία του crossover με αυτή ενός coupe, και ενός cabrio!

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο, αποτελεί μια πρόταση της εταιρείας σχετικά με ένα όχημα που θα συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τρεις κατηγορίες: Αυτή των coupe οχημάτων αφού θα έχει αποκλειστικά 3 πόρτες, αυτή των crossover αφού θα έχει αυξημένο ύψος από το έδαφος και (πιθανότατα) τετρακίνηση, και αυτή των cabrio αφού η οροφή του θα ανοίγει.

Η τελευταία μάλιστα θα ανοίγει με μοναδικό τρόπο, όπως αναφέρει η εταιρεία, «σπάζοντας» σε δύο ανεξάρτητα μέρη για εμπρός και πίσω.

Εντός του Mila Coupic, η Magna-Steyr υπόσχεται απόλυτη πρακτικότητα, αφού η 5θέσια διάταξη του θα μπορεί να διαμορφωθεί με τα πίσω καθίσματα να διπλώνουν και να δημιουργείται τεράστιος χώρος μεταφοράς που θα είναι ισάξιος ενός pick-up!

Μάλιστα θα υπάρχει και ειδικό διαχωριστικό που να εξασφαλίζει ότι οι εμπρός επιβάτες θα προστατεύονται στην περίπτωση βροχής, όταν το πίσω μέρος θα είναι τελείως ανοικτό.

Ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον λοιπόν, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε έως την έκθεση της Γενεύης, για περισσότερες φωτογραφίες και στοιχεία.


Πηγή: autotriti.gr