Την Έλενα Παπαρίζου την έχουμε συνηθίσει με μακριά καστανά μαλλιά από την αρχή της καριέρας της. Ωστόσο, η κριτής του «The Voice» τα αποχωρίστηκε, υιοθετώντας ένα κοντό καρέ μέχρι τους ώμους. Η πρεμιέρα του διαγωνισμού τραγουδιού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η νικήτρια της Eurovision 2005 καθισμένη στην καρέκλα του «The Voice», ποζάρει με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε ποτέ δει και η αλήθεια είναι πως την κολακεύουν ιδιαίτερα χαρίζοντάς της σοφιστικέ και κοριτσίστικη εμφάνιση.

Η Έλενα Παπαρίζου χτένισε το clavi cut καρέ της με ελαφριούς κυματισμούς που χαρίζουν όγκο και κίνηση στο κούρεμά της, ενώ δεν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της που παρέμεινε σκούρο καστανό με λίγες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.

Η τραγουδίστρια για την εμφάνισή της στο show του ΣΚΑΙ επέλεξε ένα total black σύνολο που αποτελείται από φούστα, τοπ και κοντό σακάκι, ενώ κρατούσε και μία ασορτί βεντάλια – το πιο κομψό αξεσουάρ για να αντιμετωπίσει τη ζέστη από τα φώτα του πλατό.