Η Πράσινη ομάδα κέρδισε στο επεισόδιο του Survivor της 15ης Οκτωβρίου, αποκτώντας ως έπαθλο ρύζι, αλεύρι, ρεβίθια, γάλα, γκρανόλα, πιπεριές, λάδι και υπέροχες σφολιάτες με ζάχαρη άχνη και σοκολάτα.

Μετά από αρκετές ήττες, οι Πράσινοι κατάφεραν να επικρατήσουν των Κίτρινων στον απαιτητικό στίβο μάχης, ενώ οι Τίγρεις είχαν προηγηθεί με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι του ριάλιτι, κερδίζοντας κρεβάτια για την καλύβα τους.

Η Εκατερίνα, γνωστή Ρωσίδα παίκτρια, πρωταγωνίστησε ξανά, πλένοντας το ροζ μπλουζάκι της και διατηρώντας την καλή της διάθεση. Έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι αποφασισμένη να κερδίσει το έπαθλο του Survivor, δηλώνοντας στην κάμερα: «Εγώ ήρθα για να μείνω και θα μείνω για πολύ καιρό γιατί έτσι θέλω».

Η Εκατερίνα εξέφρασε επίσης την έκπληξή της για την ψήφο που δέχτηκε από 6 άτομα, λέγοντας: «Δεν με ψήφισαν γιατί είμαι η πιο αδύναμη στην ομάδα. Με ψήφισαν γιατί φοβούνται».

Αντίθετα, ο Μιχάλης, που παρέμεινε στο παιχνίδι για δεύτερη φορά, δήλωσε στον Γιώργο Λιανό: «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη. Απλή παροιμία είναι. Όσο βελτιώνομαι ατομικά αγωνιστικά, πιστεύω θα βελτιώσω και το κομμάτι των ψήφων και άλλα κομμάτια. Υστερώ στο αγωνιστικό».

Μετά τη νίκη των Κίτρινων, υπήρξε ένταση έξω από την αρένα λόγω των φωνών κατά τον αγώνα. Η Μαρία δήλωσε στον Γιώργο Λιανό ότι στον αθλητισμό φωνάζεις για να ενθαρρύνεις την ομάδα σου, προκαλώντας αντιδράσεις από τα δίδυμα.

Επιπλέον, υπήρξε ένταση σχετικά με την επιστροφή της Γεωργίας στην Κίτρινη ομάδα, καθώς ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Χριστιάνα από την αρχή της ημέρας, αυξάνοντας την ένταση στην καλύβα πριν τον αγώνα επάθλου. Η Χριστιάνα ανέφερε: «Μία βδομάδα είχαμε ησυχία, κερδίζαμε έπαθλα, ήμασταν μια χαρά. Όταν ξυπνάω, θέλω ηρεμία. Δεν μπορώ να ακούω κάποιον να μουρμουράει συνεχώς».

Η Γεωργία, από την πλευρά της, αντέτεινε: «Αν μου μιλάς, θα μιλάω κι εγώ και θα σου απαντάω! Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν: φύγε εσύ!». Η Χριστιάνα αντέτεινε: «Δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί σου χωρίς λόγο! Τόσες μέρες δεν υπήρχε ένταση, γιατί τώρα;».

Η Χριστιάνα συνέχισε να κατηγορεί τη Γεωργία, λέγοντας: «Δεν φτάνει που σου τα έχουμε όλα έτοιμα, μιλάς κι από πάνω! Αν δεν σου αρέσει, να τα μαγειρεύεις μόνη σου!». Η Γεωργία αντέτεινε: «Οι ατάκες της Χριστιάνας δεν με αγγίζουν! Καθένας όπως έχει μάθει!».

Τέλος, η Χριστιάνα χαρακτήρισε τις δίδυμες ως κακομαθημένα παιδάκια που αντιδρούν έντονα.