Ένταση προκάλεσε η επιστροφή της Γεωργίας στην Κίτρινη Ομάδα του Survivor. Η 50χρονη παίκτρια ξαναγύρισε στους Τίγρεις και ήρθε σε αντιπαράθεση με το καλημέρα με τη Χριστιάνα,  με αφορμή το… μοίρασμα του ρυζιού στον πάτο της κατσαρόλας.

«Μία βδομάδα είχαμε ησυχάσει, κερδίζαμε έπαθλα, ήμασταν μια χαρά. Τέλος πάντων, το προσπερνάω αυτό, προσπαθώ να μη δώσω βάση. Αλλά όταν ξυπνάω κι εγώ, ρε παιδί μου, θέλω ηρεμία. Δεν μπορώ να μουρμουράει συνέχεια κάποιος πάνω από το κεφάλι μου», είπε η Χριστιάνα για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

«Μιλάμε για παράνοια, όχι αστεία, αυτή τη στιγμή. Παλιμπαιδισμός, παράνοια, τρέλα… ένα συνονθύλευμα όλων αυτών. Η κοπέλα δεν είναι καθόλου καλά!», πρόσθεσε η παίκτρια των Κίτρινων.

«Αν μου μιλάς, θα μιλάω κι εγώ και θα σου απαντάω! Όταν μου τη λες, θα σου απαντάω! Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν: φύγε εσύ!», τόνισε η Γεωργία από την πλευρά της.

«Κοπέλα μου, δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί σου χωρίς λόγο αυτή τη στιγμή! Τόσες μέρες ένταση δεν υπήρχε, γιατί δεν δημιουργούταν πρόβλημα από το πουθενά;», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Χριστιάνα.

«Τι να κάνουμε; Εσύ είσαι 50 κι εγώ 22, μπορεί να μαγειρεύω χειρότερα από σένα! Δεν φτάνει που σου τα έχουμε κι όλα έτοιμα, μιλάς κι από πάνω! Αν δεν σου αρέσει, να τα μαγειρεύεις μόνη σου!» συνέχισε η Χριστιάνα.

«Οι ατάκες της Χριστιάνας δεν με αγγίζουν! Καθένας όπως έχει μάθει!», απάντησε η Γεωργία για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.