Ο Αλέκος Συσσοβίτης ρωτήθηκε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη στο «Στούντιο 4» σχετικά με τους δημοσιογράφους. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Σερβετάλη στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε γιατί η σειρά του MEGA δεν συνέχισε για δεύτερη σεζόν παρά την επιτυχία της.

«Είμαι κατά των remake παλιών σειρών και υποστηρίζω την δημιουργία νέων έργων. Θα ήταν καλύτερο να εστιάζουμε σε καινοτόμες παραγωγές. Υπάρχει τόσο πλούσιο πνευματικό υλικό στη χώρα μας που η επανάληψη σειρών δεν δείχνει πρόοδο», δήλωσε ο Συσσοβίτης.

«Δεν θα ήμουν σήμερα στο «Είσαι το ταίρι μου». Κανείς από εμάς δεν ήθελε να γίνει επανάληψη της σειράς, και ήμουν από τους βασικούς που είπαν όχι στη δεύτερη χρονιά. Γι’ αυτό η σειρά έμεινε στην ιστορία, γιατί κάποιοι από εμάς αντισταθήκαμε και αυτό ήταν σωστό. Ορισμένα πράγματα είναι ωραία να συμβαίνουν μια φορά, εφόσον είναι συμπαγή και εντυπωσιακά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα ήθελα να πάρω καμία θέση. Ο Άρης είναι πολύ καλός φίλος, αλλά δεν θα συμμετείχα ποτέ σε τέτοια διαδικασία», είπε κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του συναδέλφου του.