Τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 14/10 η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. «Με τον θάνατο του Ανδρέα το κόμμα πήγε σε άλλη πολιτική περιοχή» τόνισε και αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είπε πως «δεν είναι ΠΑΣΟΚ».

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Buongiorno» υπογράμμισε: «Όταν ρώτησα τον Ανδρέα για τον Σημίτη, τι γνώμη έχει, ο Ανδρέας που ήταν και ατακαδόρος, μου είπε: «κακός άνθρωπος, κακός καθηγητής και δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Έχει καμία σχέση το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα; Ο Σημίτης ήταν πάντα ο άνθρωπος του συστήματος και ο αρχιερέας της διαπλοκής. Έστειλε 15 υπουργούς στην ΝΔ στον Μητσοτάκη και άλλους τόσους στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν η 16η υπουργός του Σημίτη στον Μητσοτάκη άνευ χαρτοφυλακίου. Ο κ. Γερουλάνος δεξιά πολιτική, πολύ κάλος φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και των παιδιών. Τώρα τα σπάσανε, μόνο ο Νίκος τον στήριξε.

Όταν ερχόταν κάποια γραπτά από τον Γιώργο Παπανδρέου και του τα πήγαινα του Ανδρέα, κοίταζε το όνομα Γερουλάνος έπαιζε από τότε “kολλητιλίκι”. Τα κοίταγε ο Ανδρέας, τα τσαλάκωνε και τα πέταγε στα σκουπίδια. Αυτή ήταν η άποψή του. Εάν δεν σας ενδιαφέρει η άποψη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι πάρα πολύ. Και τα τρία κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ακολουθούν αμερικανική πολιτική. Ο κόσμος ήθελε την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ήξερε πού πατάει» είπε κλείνοντας.