Ο Αρ Τι Γκουίν είναι το φαβορί για να καλύψει τη θέση «4» στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά ο 31χρονος Αμερικανός (2,08μ.) είναι… stand bye από τους «πράσινους» που όμως εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών στην αγορά ψάχνοντας για την καλύτερη δυνατή λύση, αν και οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές και ο χρόνος τελειώνει, μιας και στο τέλος της εβδομάδας εκπνέει η προθεσμία απόκτησης παίκτη με δικαίωμα συμμετοχής στα play offs.

Οι «πράσινοι» είχαν βρει τον εκλεκτό τους στο πρόσωπο του Μιντάουγκας Κατελίνας, αλλά η μεταγραφή που θεωρείτο κλεισμένη χάλασε καθώς ο 30χρονος Λιθουανός τραυματίστηκε στον αστράγαλο λίγο πριν… μπει στο αεροπλάνο σε μία προπόνηση της Λιέτουβος Ρίτας και θα μείνει περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Και ο Παναθηναϊκός δεν είχε την πολυτέλεια να τον περιμένει.

Έτσι στράφηκε σε άλλες λύσεις, με αυτή του Αρ Τι Γκουίν να είναι στο προσκήνιο. Ο τελευταίος έκανε σαφείς τις προθέσεις του μέσω Facebook. Απαντώντας στο κάλεσμα φιλάθλου του Παναθηναϊκού να έρθει στην Ελλάδα, εκείνος έγραψε: «Ελπίζω να έρθω σύντομα ή την επόμενη σεζόν».

Ο Γκουίν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Ουκρανία (η Φέρο διεκδικεί την τρίτη θέση) και εφόσον τις ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολη η απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr