Για το μέλλον του στη Νέα Δημοκρατία, για τη Χρυσή Αυγή και για πολλά άλλα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο τέως περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας είπε: «Με κουράγιο και υπερηφάνεια υπομένω αυτή την ταπείνωση. Χαίρομαι γιατί πήρα τα πάνω μου. Ανεβαίνω τον Γολγοθά μου. Χαίρομαι γιατί ο λαός με εγκατέλειψε», υποστηρίζοντας ότι ο «φιλόδικος», όπως τον χαρακτήρισε, Τρεμόπουλος, τον σέρνει κάθε μέρα στα δικαστήρια.

Ο Παν. Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι: «Διαφωνώ με ακραίες συμπεριφορές της Χρυσής Αυγής από κει και πέρα δεν δέχομαι να κατηγορείται μονόπλευρα ένα κόμμα» και είπε ότι ο ρατσισμός και ο φασισμός είναι όταν δεν έχουν χρήματα συνταξιούχοι και πολίτες.

Υποστήριξε ακόμη ότι: «Όσο είμαι στη ΝΔ, στηρίζω τον πρωθυπουργό, στηρίζω τον πρόεδρό μου.Εσείς, θέλατε να είμαι λουκουμάς, πολιτικό κατσίκι, πολιτικό τσογλανάκι. Ότι είχα να πω το είπα. Θέλετε να μη λέω την αλήθεια;».
Όπως είπε, δεν πρόκειται να γονατίσει γιατί «Δηλώνω παρών. Πολύ σύντομα ξεκινάω τη δεύτερη πολιτική μου παρουσία πάντα μέσα στα πλαίσια της Νέας Δημοκρατίας».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, είπε: «Ο κ. Σαμαράς αγωνίζεται με αισιοδοξία και τόλμη. Μόνο ο λαός στάθηκε δίπλα μου, οι συνεργάτες μου και η οικογένειά μου» και απευθυνόμενος σε εκείνον είπε: «Ο Σαμαράς να ενώσει την οικογένεια της Δεξιάς. Ένας είναι ο στρατηγός και ο ηγέτης, αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Να είναι όλοι μέσα». Ανέφερε ακόμη ότι «Στα δύσκολα θα με ξαναθυμηθούν».

Είπε ακόμη ότι πρέπει να ξανακερδίσουν τους ψηφοφόρους που πήγαν στη Χρυσή Αυγή και πρόσθεσε ότι «Είμαι σε επαφή με τη ΝΔ όχι όμως όσο θα ήθελα» σημειώνοντας ακόμη ότι πληρώνει για το γεγονός ότι «ήμουν ασυμβίβαστος. Πληρώνω την αυθεντικότητά μου. Μετανιώνω μόνο για το γεγονός ότι έκανα κάποιες κακές επιλογές».