Ο Ολυμπιακός είναι στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε γενικά στο πώς δουλεύει η ομάδα για τη νέα σεζόν και στον προβληματισμό που πρέπει να υπάρχει καθημερινά.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι είχαν κατακτήσει πέρυσι το τρόπαιο, θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Σαββάτου (28/9) το Περιστέρι και ο προπονητής τους μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη δουλειά που γίνεται.

«Προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, να βάλουμε την φιλοσοφία μας στην ομάδα έχοντας νέα και παλιά πρόσωπα. Από την προετοιμασία λείπουν οι βασικοί μας σέντερ. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να προβληματίζεσαι κάθε μέρα, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και συνέχισε.

«Για μένα αυτή τη στιγμή, έχουμε 4 τραυματίες από τους εννιά ξένους που διαθέτουμε. Οπότε οι έξι είναι οι επόμενοι. Στη συνέχεια θα είναι πραγματικά δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις προσθαφαιρέσεις. Ποιον βάζουμε και ποιον αφαιρούμε από τη λίγκα. Να κρατήσουμε το κίνητρο όλων ζωντανό. Θα πρέπει να κάνω ένα rotation. Tώρα είναι εύκολο λόγω τραυματισμών, μέσα στη σεζόν θα είναι δύσκολο».