Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στην πρεμιέρα του Europa League και θυμήθηκε το Champions League της σεζόν 2010-11 το οποίο κατέκτησε η Μπαρτσελόνα, αποκλείοντας στον ημιτελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ορεξάτος μετά τη νίκη της ομάδας του και φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου. Εκεί όπου σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου για το πώς επηρεάζει τις ομάδες του, τι είναι αυτό που προσφέρει στις ομάδες του, απάντησε με αναφορά στο Champions League του 2011.

«Κέρδισα τρόπαια σε όλους τους συλλόγους στους οποίους πήγα. Το φαινόμενο Μουρίνιο που δημιούργησα σε κάθε σύλλογο ήταν να κερδίζω τρόπαια. Μου έκλεψαν ένα Champions League, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε αρχικά ο Πορτογάλος που έχει αναφερθεί πολλές φορές στη διαιτησία του ημιτελικού Ρεάλ – Μπαρτσελόνα το 2011 και συνέχισε.

«Μερικές φορές προσπαθούν να μας σπρώξουν στην κόλαση. Κύπελλα Ευρώπης, λέω τα μισά, γιατί μου έκλεψαν ένα Ευρωπαϊκό κύπελλο, ένα Champions League, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ο λόγος για να τα πετύχω όλα αυτά είναι ότι δουλεύω πολύ, δουλεύω πολύ και στη Φενέρμπαχτσε, δουλεύουμε πολύ εγώ και όλοι στο σύλλογο».