Εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, που βρισκόταν στο Ηρώδειο όταν κατέρρευσε η Μαρινέλλα στη σκηνή, μίλησε για τη στιγμή που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στη θρυλική τραγουδίστρια.

«Με ασφαλή τρόπο μαζί με τους συναδέλφους τη μεταφέραμε στο ιατρείο, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο», είπε η Χριστίνα Χονδρού στην εκπομπή «Live News».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως «το τι έγινε στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν μπορώ να το πω, πρέπει να το διαφυλάξουμε».

Επίσης, σχολιάζοντας αρνητικές πληροφορίες για την κατάσταση στον χώρο, σημείωσε ότι «το ιατρείο στο Ηρώδειο είναι εξοπλισμένο, για να μπορεί να διαχειριστεί περιστατικά. Έχει φαρμακεία, οξυγόνο, απινιδωτή κτλ».

Σημειώνεται ότι η κλινική εικόνα της Μαρινέλλας το πρωί της Πέμπτης ήταν καλύτερη συγκριτικά με εκείνη που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, όταν έγινε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Είναι ένα στοιχείο ελπίδας για τη μεγάλη ερμηνεύτρια, χωρίς αυτό να αναιρεί τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής έγινε σύσκεψη της ομάδας των γιατρών που παρακολουθούν τη Μαρινέλλα και κρίθηκε ότι προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια ιατρική επέμβαση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γιατροί λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν την ηλικία του ασθενή, την έκταση της εγκεφαλικής αιμορραγίας και τον οργανισμό.

Η Μαρινέλλα λαμβάνει μια πολύ ισχυρή αγωγή και ο οργανισμός της αντιδρά πολύ θετικά σε αυτή. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχει διασωληνωθεί η μεγάλη ερμηνεύτρια. Οι γιατροί δίνουν δύσκολη μάχη, καθώς αυτό είναι μόλις το δεύτερο 24ωρο νοσηλείας της.