Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει στο Βυζαντινό Μουσείο της Αθήνας το δείπνο καλωσορίσματος των επισήμων προσκεκλημένων του ζεύγους Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ. Η Θεοδώρα, λιτή και απέριττη, έχει επιλέξει ένα φόρεμα σε γραμμή Α, δημιουργία του Οίκου της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ο Μάθιου Κουμάρ φορούσε κουστούμι άνευ γραβάτας. Με αυτό τον τρόπο οι δυο τους ήθελαν να νιώσουν οι καλεσμένοι τους πιο χαλαρά και μακριά από το πρωτόκολλο. 

Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ

Στην είσοδό τους στο πρώην παλάτι – κατοικία  της Δούκισσας της Πλακεντίας τους συνόδευσε η Αννα – Μαρία που είχε δίπλα τον γιο της Νικόλαο.

Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ, Άννα Μαρία και Νικόλαος

Λίγη ώρα αργότερα κατέφθασαν στο Βυζαντινό Μουσείο, σύσσωμη η οικογένεια του Παύλου και της Μαρι Σαντάλ.

Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος – Αλέξιος, Ολυμπία, Αχιλλέας – Ανδρέας, Οδυσσέας – Κίμων και Αριστείδης Σταύρος

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η Νίνα Φλορ με την haute couture δημιουργία που επέλεξε για το δείπνο καλωσορίσματος στο πλευρό του συζύγου της, Φιλίππου.

Η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος

Ενώ τα φλας συγκέντρωσαν κατά την έλευση τους οι κόρες της Αλεξίας και του Κάρλο Μοράλλες: η Αριέτα, η Αννα Μαρία αλλα και η Αμέλια. 

Αλεξία και Κάρλο Μοράλλες με τα παιδιά τους

Εκπροσωπώντας στο δείπνο αυτό τον Ισπανικό Θρόνο η Βασίλισσα Σοφία συνοδευόμενη από την Ινφάντα Έλενα, είχε μαζί της την Αδελφή της Ειρήνη αλλά και την Irene και τον Miguel Urdangarin. Ενώ λίγο πιο πίσω διακρίναμε την Ινφάντα Κριστίνα που είχε επιλέξει μια πιο επίσημη εμφάνιση για το ντύσιμο της σε παστέλ αποχρώσεις. 

Βασίλισσα Σοφία, Ειρήνη, Ινφάντα Έλενα και Κριστίνα και πίσω οι Irene και Miguel Urdangarin

Από τις πρώτες παρουσίες που διακρίναμε κατά την έλευση τους ήταν και αυτή της πριγκίπισσας της Δανίας Βενεδίκτης που κατέφθασε μόνη της.

Πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας

Ενώ ακολούθησαν λίγο πιο πίσω ο επιχειρηματίας Στρατης junior Ανδρεάδης με την οικογένεια του, όπως και ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο επιχειρηματίας Στρατης junior Ανδρεάδης με την οικογένειά του
Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Λίγη ώρα αργότερα έφθασαν στο Βυζαντινό Μουσείο της Αθήνας η πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλέξανδρο. 

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλέξανδρο
Ο επιχειρηματίας Βασίλης Κατσάμπας (Πειραϊκή Πατραϊκή)