Δεν μπορεί ο ΑΓΕΕΘΑ σε ένα βράδυ να γίνεται υπουργός. Όπως δεν μπορεί μέσα σε ένα βράδυ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου να γίνεται σύμβουλός σας και μετά πρόεδρος ανεξάρτητης αρχή.

Ο νέος υπουργός Άμυνας να εξηγήσει ποιος αποφάσισε και τι εξυπηρετούσε η πτήση μαχητικών πάνω από το Πεντάγωνο για να αποδοθούν τιμές στον κ. Καμμένο. Όποιος θέλει τιμές να τις πληρώνει από τη τσέπη του , ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης από τη Βουλή.

Όποιος ψηφίζει ΝΑΙ ανοίγει το δρόμο στη δήθεν μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα με τους γείτονες όπως προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης.

Η χώρα σήμερα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Χωρίς σταθερότητα δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν έρχονται επενδύσεις, δεν ανακτάται η εμπιστοσύνη που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Και όλα αυτά δεν μπορεί να τα προσφέρει μια κυβέρνηση κουρελού.

Οι εκλογές είναι η μόνη λύση για να παέι μπροστά η χώρα. Εκλογές το συντομότερο δυνατόν. Επιτέλους φύγετε. Στο χέρι μας είναι να συμβαδίσει η σημερινή απόφαση της Βουλής με τη θέληση των Ελλήνων. Δεν είναι μια οριακή πλειοψηφία περιορισμένης ευθύνης και ορισμένου χρόνου.