Στην ανατολική Χαλκιδική, στο όρος του Χολομώντα ταξιδεύει αυτή την Κυριακή η σεφ Ντίνα Νικολάου για να μαζέψει μανιτάρια και να «μαγειρέψει» λαχταριστό τραχανά με μανιτάρια και γευστική σάλτσα από βατόμουρα για μπριζόλες στη σχάρα.

Επισκέπτεται την περιοχή της Αρναίας, διάσημη για την παραγωγή μελιού και συστήνει «το τσίπουρο των μελισσοκόμων» την περίφημη Μουντοβίνα.

Το «γοργόν φαγητό και χάριν έχει»… επιστρέφοντας στη κουζίνα προτείνει γευστικές λύσεις για όλες τις ώρες! Τάρτα πατάτας που δύσκολα της αντιστέκεσαι, με μανιτάρια και μπέικον, ρολό φρούτων με μέλι Αρναίας που όποιος το δοκιμάσει θα σας λατρέψει και θρεπτική κολοκυθόσουπα της εποχής…

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 15:00 στην εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις» στο ΣΚΑΪ.