Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του «Action 24» με τον Νίκο Υποφάντη να ξεσπά σε ζωντανή σύνδεση νιώθοντας θιγμένος από σχόλια που έκανε ο καλεσμένος του.

Η εκπομπή έδωσε βήμα στον Δημήτρη Σαββίδη, μηχανολόγο στο επάγγελμα που ασχολείται και με το Tik Tok, ο οποίος προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Νίκο Υποφάντη και τη δημοσιογραφία που υπηρετεί.

«Με όλο τον κόσμο στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτα όσοι εσείς οι δημοσιογράφοι που έχετε τη δύναμη και δυνατότητα να εκθέσετε τους πολιτικούς που χειραγωγούν ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Το 2019 εσείς κύριε Υποφάντη ήσασταν σε άλλο κανάλι κάνατε μάχιμη στηλιτεύοντας την τότε κυβέρνηση, όμως από το 2019 μέχρι το 2022 και δεν κάνατε την ίδια κριτική» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαββίδης.

«Τι δεν κάναμε; Τώρα μιλάτε με εμένα. Θα απαντήσω! Ακούστε κάτι! Είχαμε δύο χρόνια πανδημίας, δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. Εσείς πιστεύετε αυτά τα δύο χρόνια που λέτε με τόσο στόμφο ότι δεν έκανα καλή δημοσιογραφία δεν ξέραμε τι γίνεται στην αγορά; Ξέρατε ότι οι τιμές των καυσίμων μηδένισαν κύριε; Ξέρετε ότι οι τιμές μηδένισαν και τράβηξαν πίσω τις τιμές των προϊόντων σε όλον τον κόσμο; Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα! Είναι προσωπικό το θέμα» σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Υποφάντης.

«Ήσασταν δύο χρόνια στο κανάλι και δεν λέγατε τίποτα» επέμεινε ο Δημήτρης Σαββίδης με αποτέλεσμα ο Νίκος Υποφάντης να κλείσει τη ζωντανή σύνδεση, λέγοντας: «Ευχαριστούμε πολύ, φεύγετε!».